BLOG

nedávný den strávený ve Skanzenu Vysoký Chlumec na Dni Řemesel byl pro nás novým a skvělým zážitkem. Byla to pro nás nejen příležitost ukázat vám naši lásku k truhlářskému řemeslu, ale navzdory strašnému horku také milý den plný setkání a sdílení radosti z tradičního řemesla s návštěvníky i ostatními řemeslníky kteří se ve Vysokém Chlumci sešli...

K přírodě máme opravdu blízko a zároveň BeneWood stavíme na kreativitě a radosti z tvorby. A tak se zrodil nápad na uspořádání workshopu. První (a věříme že ne poslední) se uskutečnil v polovině března v kralupském Kassu.

Setkávání se s vámi naživo je pro nás skvělým zážitkem a máme to opravdu rádi. Plánujeme tak v průběhu letošního roku při různých příležitostech prodejní akce tak, abyste si mohli naše výrobky prohlédnout, sáhnout si na ně a zeptat se na cokoliv, co vás zajímá.

Po loňském roce, kdy bylo vetší množství plánovaných akcí zrušeno, jsme se na letošek opravdu těšili. Chceme se s Vámi setkávat co nejvíce osobně a jsme rádi, když se to podaří.

Všem bychom chtěli moc poděkovat za zájem, který nyní kolem BeneWoodu je. Setkání po dlouhé době naživo na prodejní akci v Chez Pauline Café ve Slaném minulou sobotu se neslo v moc milé předvánoční náladě a my mohli po dlouhé době s výrobky za vámi.

Vánoční čas se pomalu blíží, a tak přichází čas na to, se pořádně připravit. Pokud zvažujete některý z našich výrobků jako vánoční dárek, neváhejte. Na e-shopu právě probíhá doprodej prkýnek a zároveň jsou zde doskladněny misky, krmítka nebo třeba motýlky či domečky pro nejmenší.

Kolem naší značky BeneWood bylo teď nějaký čas ticho. Věnovali jsme se soukromým projektům a po spoustě změn které se děly se nyní zase vracíme.

Pokud nenajdete výrobek dle vašich představ, neváhejte nám napsat. Do konce listopadu - ještě měsíc, přijímáme objednávky na dárky na zakázku. A pokud si výběrem dárku nejste jistí, připomínáme možnost zakoupit u nás poukázku.

Takto s odstupem pár dnů bych chtěl moc poděkovat všem, kdo za mnou v sobotu dorazil na stánek na náměstí, podíval se, prohodil s námi pár slov, nebo si udělal radost některým z mých produktů.

Jak jistě víte, na jaře jsem se stal nositelem značky Dřevo je cesta. V rámci tohoto projektu každý měsíc vychází článek - téma měsíce na různá témata se dřevem souvisejících. Tyto články bývají zajímavé i pro mě, proto je s vámi chci pravidelně sdílet.

Před nedávnou dobou se nám na e-shopu objevil nový produkt - hmyzí domečky. Jedná se o jednoduché dřevěné boudičky, které mohou v zahradě, na balkóně i ve centrech měst přinést útočiště užitečnému hmyzu.